Kontakt.

 +46 0736 69 4139

info@betterlight.se

Vendevägen 87, 182 32 Danderyd, Stockholm

OFFERT

Svar på vanliga frågor.


 1. Faktura: Vi erbjuder faktura betalning för våra kunder med godkänt kreditvärde. Fakturan skickas till kunden tillsammans med leveransen och betalning ska vara gjort inom 30 dagar efter fakturadatum.

 2. Banköverföring: Vi accepterar betalningar via banköverföring. Kunden får våra bankdetaljer när order bekräftas, och kunden ska göra överföringen inom 3 dagar.

Vi reserverar oss rätten att inte acceptera viss betalningsmetod eller att kräva förskottsbetalning eller avsättning innan leverans i vissa fall.

Vi förbehåller oss rätten att avbryta eller annullera en order om betalning inte är mottagen inom 3 dagar efter att ordern har bekräftats.

Vårt företag erbjuder snabb och säker leverans av våra LED-produkter. Vi skickar våra produkter med ett välrenommerat fraktbolag och erbjuder flera leveransalternativ för att möta kundens behov. Standardleveranstiden är 2-5 arbetsdagar efter mottagande av beställningen. Expediering sker inom 24 timmar efter mottagande av betalning. För internationella leveranser kan leveranstiden variera beroende på destinationen. För kunder som önskar snabbare leverans kan vi erbjuda expressleverans mot en extra kostnad. För att säkerställa att produkten levereras i gott skick, packar vi alla produkter väl och följer alla relevanta fraktregler.

Vi erbjuder också möjlighet att spåra leveransen online. Kunden får ett mail med spårningsnummer så att kunden kan följa leveransen. Kunden är ansvarig för att tillhandahålla rätt leveransadress och att vara tillgänglig för att ta emot leveransen. Om leveransen misslyckas på grund av ogiltig eller felaktig leveransadress, kommer det att leda till extra kostnader för omdirigering eller omleverans.

Vårt företag erbjuder en 3-5 års garanti på alla våra LED-produkter. Garantin täcker eventuella produktionsfel och materialfel. Om en produkt visar sig vara felaktig under garantiperioden, kommer vi att, efter eget gottfinnande, reparera eller ersätta produkten utan extra kostnad för kunden. Garantin gäller inte för skador som uppstår på grund av olyckshändelser, missbruk, felaktig användning, ändringar eller försummelse av att följa instruktioner för installation, drift och underhåll.

För att utnyttja garantin, vänligen kontakta oss inom garantiperioden och ge oss detaljer om problemet samt bifoga en kopia av kvitto eller faktura. Vi kommer att svara på din begäran så snart som möjligt och ge dig instruktioner för hur du ska skicka tillbaka produkten. Kunden är ansvarig för att betala fraktkostnaderna för att returnera produkten till oss.

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en utmärkt service och kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem snabbt och effektivt.

Vårt företag erbjuder en öppet köp policy för våra LED-belysningsprodukter. Om du inte är helt nöjd med din produkt kan du returnera den inom 30 dagar från det att du mottagit den för en full återbetalning eller utbyte. För att vara berättigad till en återbetalning eller utbyte, ska produkten vara i oförändrat skick och inkludera all originalförpackning och tillbehör. Vi kommer också att täcka alla fraktkostnader som uppstår vid retur eller utbyte av produkten. Vänligen kontakta oss innan du returnerar produkten för vidare instruktioner.

 1. Lägre energikostnader: LED-lampor använder mindre energi än traditionella glödlampor, så bytet till LED kan minska elräkningen.

 2. Längre livslängd: LED-lampor har en längre livslängd än traditionella glödlampor, så de behöver bytas ut mindre ofta, det kan leda till minskade kostnader för byte och underhåll.

 3. Bättre effektivitet: LED-lampor är mer effektiva än traditionella glödlampor eftersom de omvandlar mer energi till ljus och mindre till värme.

 4. Minskar kostnader för underhåll: Eftersom LED-lampor har en längre livslängd så behöver de inte bytas ut så ofta, vilket kan minska kostnader för underhåll.

 5. Besparingar på sikt: LED-lampor kan ha högre inköpspris än traditionella glödlampor, men över tid kan besparingarna i form av lägre energikostnader och minskade kostnader för byte och underhåll göra att det blir billigare att använda LED-lampor.

 1. Lägre energiförbrukning: LED-lampor använder mindre energi än traditionella glödlampor, vilket kan bidra till att minska utsläppen av växthusgaser och bidra till att minska klimatförändringar.

 2. Ingen innehåll av giftiga ämnen: LED-lampor innehåller ingen skadliga ämnen som kvicksilver eller UV-strålning, vilket kan skada hälsan.

 3. Längre livslängd: LED-lampor har en längre livslängd än traditionella glödlampor, vilket kan leda till mindre avfall och minskad belastning på miljön.

 4. Bättre ljuskvalitet: LED-lampor ger ofta ett mer naturligt och verklighetstroget ljus än traditionella glödlampor, vilket kan bidra till att minska trötthet och öka produktiviteten.

 5. Minskad belastning på elnätet: Eftersom LED-lampor använder mindre energi än traditionella glödlampor, kan det leda till minskad belastning på elnätet och minskade kostnader för elproduktion.

Personuppgifter

Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Utgivaren är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera dina frågor via våra formulär eller nedladningar av material. 

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

1.1 Vad är en personuppgift?
En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

 

1.2 Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna hantera dina önskemål samt svara på frågor du ställer via våra kontaktformulären lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

 

1.3 Rättslig grund

I samband med ev. nedladning av material behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. 

Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

 

1.4 Rätten till tillgång
Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

 

1.5 Rätt till rättelse 
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

 

1.6 Rätten att bli glömd
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

 

1.7 Ansvarig för dataskydd
Utgivaren är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

 

1.8 Så skyddar vi dina personuppgifter
Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.