LED-Belysning I butik.

Bra säljbelysning.

Här kan du se exempel på bra butiksbelysning och hur det påverkar synligheten i butiken.

Dålig säljbelysning.

Här ser du hur exempel på dålig belysning i butiken som gör att produkterna inte syns.

Riskerna med dålig belysning i detaljhandelsaffärer.

 1. Höga energikostnader: Gammal generation av belysning drar upp till 80% i ström i jämförelse med LED.
 2. Sämre kundupplevelse: Dålig belysning kan skapa en dyster och oinviting atmosfär i affären, vilket kan göra det svårt för kunderna att se och uppskatta produkterna. Detta kan leda till minskad försäljning och dåligt intryck av affären.
 3. Ökad olycksrisk: Dålig belysning kan göra det svårt för kunder och personal att se och orientera sig i affären, vilket kan öka risken för olyckor och fallolyckor.
 4. Ökad brottslighet: Mörka och oupplysta affärer kan vara en inbjudande miljö för brottslingar, såsom inbrottstjuvar eller rånare.
 5. Tekniska problem: Dålig belysning kan leda till slitage på lampor, vilket kan öka kostnaderna för underhåll och reparationer.
 6. Minskad produktsynlighet: Dålig belysning kan göra det svårt för kunder att se och uppskatta produkterna.

Sammantaget kan dålig belysning i detaljhandelsaffärer leda till minskad försäljning, dålig kundupplevelse, ökade kostnader och säkerhetsrisker.

Fördelar med LED-belysning i detaljhandelsaffärer.

Det finns många fördelar med att använda LED-belysning i detaljhandelsbutiker, några av de viktigaste är:
 1. Energieffektivitet: LED-lampor är mycket energieffektiva och kan spara upp till 80% av energin jämfört med traditionella glödlampor eller halogenlampor. Detta kan leda till betydande besparingar på elkostnaderna.
 2. Lång livslängd: LED-lampor har en mycket lång livslängd på upp till 50 000 timmar, vilket kan minska kostnaderna för byte och underhåll.
 3. Hög ljuskvalitet: LED-lampor ger ett starkt och jämnt ljus, vilket kan hjälpa till att skapa en mer inbjudande miljö i butiken och göra det lättare för kunderna att se produkterna.
 4. Flexibilitet: LED-lampor finns i olika färger och storlekar, och kan också vara dimbara. Detta ger möjlighet att skapa olika ljusmiljöer för olika delar av butiken eller olika tid på dygnet.
 5. Minskad miljöpåverkan: LED-lampor minskar energiförbrukningen och minskar därmed också miljöpåverkan.
 6. Minskad brandrisk: LED-lampor genererar mindre värme än traditionella lampor och minskar därmed risken för brand och skador på produkter och inventarier i butiken.

Hållbarhet.

Förutom att våra produkter håller upp till 10 år så sparar du också 100% av byteskostnader i 10 år men också får produkt garanti mellan 3- 5 års tid.

Förbättringen av miljön.

Besparing av ström.

Besparing av elen idag är högaktuell och att byta till LED belysning är väldigt smart sätt och spara väldigt mycket pengar omgående efter byte med minst 50% men kan gå upp till 80% omgående.

Öka försäjningen.

Kontakt
Find Us
Navigera

Meddelande/Offert